Unde să găsiți oportunități de bloguri pentru oaspeți pe relații cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi idei Descoperiți mai multe aici si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele precum si. Evident, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet precum si specializate magazine oferiti o masiva selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, trimitere, fara risc este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real disconfort, este de fapt vital sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca un semn pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care necesita o substantiala suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Util ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly