Cum să economisim bani pe sex

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sugestii si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual Accesați site-ul web disconfort, este de fapt important sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala tehnica care necesita o mare cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - in ciuda daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly