Ultimul glosar al termenilor despre relațiile cupluri

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi Uită-te la mai multe informații sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de normal lenjerie, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet si specializate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc dominanta precum si trimitere, un cuvant sigur este extrem de esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care solicita o semnificativa cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly