Destul deja! 15 lucruri despre relațiile cupluri Ne-am săturat să auzim

Pastrati in aer liber relatii si, de asemenea rata dobanzilor in viata. In pofida cazurilor din fermecator fictiune sau filme, nicio persoana persoana poate satisface fiecare dintre cerinte. De fapt, anticipand mult prea mult de la partener poate loc daunator stres pe o conexiune. Pentru a promova precum si imbunatati romantica conexiune, este important pentru a mentine propriul identificare dincolo de parteneriat, proteja conexiuni cu prieteni si familie, si, de asemenea pastreaza activitati de petrecere a timpului liber si, pasiuni.

Dvs. comunicati liber si, de asemenea, sincer. Bine interactiune este o esentiala parte a oricarui tip de parteneriat. Cand ambii oameni stiu ceea ce ei doresc din conexiune si, de asemenea, simt confortabil exprimarea cerintelor, ingrijorarilor, si dorinte, poate creste fond de incredere si, intari legatura dintre voi.

A te indragosti vs. a ramane indragostit

Pentru multi oameni, indragostirea in general pare doar se intampla. Este ramane in dragoste - sau mentinerea acelei experiente de „indragostire” - care solicita angajament precum si munca. Furnizate beneficiile, desi, merita initiativa. O sanatoasa si echilibrata, sigur fermecator relatie poate servi ca un continuu sursa de asistenta si, de asemenea bucurie in viata ta, prin vremuri bune si sarac, imbunatatire toate fatete ale bunastarii. Luand pasi acum pentru a pastra sau reinvie experienta de a te indragosti, poti construi un semnificativ parteneriat care dureaza - si pentru o viata.

Multe perechi se concentreze pe lor relatie numai atunci cand exista sunt specifice, inevitabil probleme de treceti. Odata probleme au fost au fost rezolvate acestea de obicei switch lor concentrare inapoi la locuri de munca, copii, sau altele Răsfoiți acest site pasiuni. Cu toate acestea, fermecator conexiuni nevoie recurent concentrare si dedicare pentru dragoste pentru a inflori. Atata timp cat sanatatea si wellness a un fermecator parteneriat ramane crucial pentru dvs., este va fi necesite de interes precum si initiativa. Si identificarea precum si ingrijirea putin problema in parteneriat in prezent poate de obicei ajutor opreste aceasta de la transformandu-se in mult mai mai mare unul in jos drum.

Respectarea indicatoare va pot va ajuta sa va mentineti experienta indragostirii precum si pastreaza romantic relatie sanatos si echilibrat.

este necesar pentru a recunoaste ca exista urcari si coborari in fiecare parteneriat. Tu nu vei constant sa fii activat acelasi exact pagina. In unele cazuri un partener ar putea se lupta cu o preocupare ca ingrijoreaza, cum ar fi fatalitatea unui apropiat membru al familiei. Diverse altele ocazii, cum ar fi job pierdere sau severa probleme de sanatate, poate afecta ambii parteneri precum si fac dificil sa sa se asocieze cu unul la altul. Ati ati putea avea diverse sugestii de gestionare resurse financiare sau crestere copii.

Nu securizati problemele dvs. pe companion. Viata streseaza ne pot face sa fim temperati. Daca faceti fata o multime de stres si anxietate, acesta ar putea parea mai usor de aerisit cu companion, si chiar simt cu adevarat mai sigur pentru a le prinde. Gaseste altele mult mai sanatos inseamna de a gestiona tensiunea, furia, si agravare.

Incercarea de a forta un serviciu poate cauza chiar mai mult probleme. Fiecare persoana rezolva probleme si, de asemenea, probleme in foarte propriu inseamna. Retineti ca sunteti un grup. Continuarea catre merge inainte unul cu celalalt va poate obtine va prin punctele dificile.

Aminteste-ti la etapele timpurii conexiune. Impartasiti minutele care v-au adus pe ambele unul cu celalalt, analizati factorul la care ati inceput sa se indeparteze in afara, precum si face cu exact cum puteti interactionati a revigora acea experienta de indragostire.

Fii deschis la change. Modificare este inevitabila in viata, si va doar se intampla indiferent daca optati pentru sau luptati. Versatilitate este esentiala pentru adaptare la modificare care este mereu care are loc orice parteneriat, precum si va permite sa extindeti cu fiecare altul prin atat vremurile grozave cat si, sarac.

Daca aveti nevoie afara asistenta pentru conexiune, contactati impreuna. In unele cazuri probleme intr-o relatie poate parea de asemenea complicat sau frustrant pentru tine sa sa gestionezi ca o pereche. Perechi tratament sau vorbind impreuna cu o incredere prieten sau spiritual cifra poate ajuta.

Dvs comunicati deschis precum si, sincer. Bine interactiune este o esentiala parte a oricarui tip de conexiune. Cand ambii oameni stiu ceea ce ei doresc din relatia si, de asemenea, simt confortabil exprimarea cererilor, ingrijorarilor, precum si dorinte, poate creste conteaza pe si, intari legatura intre voi.

A te indragosti vs a ramane nebun

Pentru cei mai multi indivizi, indragostirea in general pare pur si simplu se intampla. Este ramane in dragoste - sau mentinerea acelei experiente de „indragostire” - care necesita angajament si de asemenea munca. Date beneficiile, desi, merita initiativa. O sanatoasa si echilibrata, sigur fermecator parteneriat poate functioneaza ca un continuu sursa de sprijin si, de asemenea bucurie in viata ta, via vremuri bune si sarac, intarire toate aspectele ale sanatate. Luand actiuni in prezent pentru a intretine sau reinvie experienta de a te indragosti, poti construi un semnificativ parteneriat care dureaza - chiar pentru o viata.

O multime de cupluri se concentreze pe lor parteneriat doar atunci cand exista specifica, inevitabil probleme de depasit. Cand probleme de fapt au fost rezolvate acestea de obicei switch lor interes inapoi la cariere, copii, sau altele rata dobanzilor. Cu toate acestea, incantator relatii nevoie continuu atentie si, de asemenea angajament pentru dragoste pentru a inflori. Atata timp cat wellness a un romantic conexiune ramane vital pentru dvs., este cel mai probabil sa necesite de interes si, de asemenea efort. Si identificarea si, de asemenea repararea putin problema in conexiune in prezent poate de obicei asistenta impiedica aceasta de la devenind mult mai mai mare unul in jos drum.

Respectarea idei va pot ajuta sa va mentineti experienta indragostirii si pastreaza incantator conexiune sanatos.

este necesar pentru a recunoaste ca exista urcari si coborari in fiecare conexiune. Tu nu intotdeauna sa fii activat acelasi exact pagina. Ocazional un partener ar putea se lupta cu o problema ca le subliniaza, cum ar fi moartea unui apropiat membru al familiei. Diverse altele ocazii, cum ar fi job pierdere sau extrema boala, poate influenta ambii parteneri si fac dificil sa sa se conecteze unul la altul. Ati s-ar putea avea diverse idei de gestionare fonduri sau crestere copii.

Nu obtineti problemele dvs. pe partenerul dvs.. Viata tensiunile ne pot face sa fim temperati. Daca faceti fata o multime de anxietate, acesta s-ar putea parea mult mai usor de aerisit cu partenerul, si de asemenea simt mult mai sigur mai sigur pentru a le prinde. Descopera altele mai sanatos moduri de a gestiona tensiunea, furia, si frustrare.

Incercarea de a obligarea o optiune poate cauza mult mai mult probleme. Toata lumea lucreaza prin probleme si, de asemenea, probleme in foarte propriu metoda. Retineti ca sunteti un grup. Continuarea catre progreseaza impreuna va poate obtine va prin punctele dificile.

Uita-te inapoi la debutul parteneriat. Impartasiti momentele care v-au adus pe ambele unul cu celalalt, aruncati o privire punctul la care ati a inceput sa se indeparteze in afara, precum si rezolva exact cum puteti lucra impreuna a revigora acea experienta de indragostire.

Fii deschis la transform. Modificare este inevitabila in viata, precum si va va se intampla indiferent daca selectati sau luptati. Adaptabilitate este esentiala pentru ajustare la ajustare care este constant in orice fel de conexiune, si, de asemenea va permite sa cresteti cu fiecare altul cu atat vremurile bune si, sarac.

Daca aveti nevoie in aer liber asistenta pentru conexiune, contactati impreuna. Uneori probleme intr-o relatie poate apare de asemenea complex sau coplesitor pentru tine sa sa ai grija ca un cuplu. Cupluri terapie sau vorbind impreuna cu o incredere prieten bun sau spiritual numar poate ajuta.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly