De ce ar trebui să petreci mai mult timp gândindu-te la filmul porno

Sfaturi pentru condimentarea vietii de cuplu

Indiferent daca problema este mare sau mic, exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. legata de sex sanatate urmați acest link functioneaza impreuna cu general mental, fizic, si, de asemenea, emotional sanatate si wellness. Comunicarea cu partenerul, pastrarea un sanatos mod de a trai, folosindu-va insusi din unele din numeroasele remarcabile auto-ajutorare produse de pe piata, si, de asemenea, doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme plimbari accidentate

Apreciere o satisfactie viata sexuala

Sex. Cuvinte poate stimula un caleidoscop de emotii. De la dragoste, exaltare, precum si inflamatie pana la dor, anxietate, si, de asemenea, dezamagire - reactiile sunt la fel de variate ca si experientele legate de sex. Ce este chiar mai mult, multi oameni vor vor intalni toate aceste emotii si, de asemenea, numeroase altele in timpul sex viata un numar de decenii.

Totusi ce este sexul, cu adevarat?

Pe un nivel, sexul este doar altul hormonal determinat de fizic functie proiectat pentru a sustineti speciile. Desigur, acel ingust vedere ia prea usor complexitatea omului legat de sex feedback. Pe langa fortele biochimice forte la birou, experientele tale si, de asemenea, asteptari ajutor modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile despre ceea ce constituie o placuta sexuala link, precum si, relatia cu insotitorul sunt cheie factori in capacitatea dvs. de a dezvolta si, de asemenea, pastra o implinire viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

Numeroase cupluri gasiti este dur sa vorbiti despre sex si sub cel mai bun dintre situatii. Cand legat de sex probleme se intampla, senzatii de durere, jena, simt de vinovatie, si, de asemenea, animozitate poate opri discutie in intregime. Datorita faptului ca bun interactiune este o cheie a sanatos si echilibrat conexiune, dezvoltarea un dialog este pasul initial nu numai la mult mai buna sex viata, totusi suplimentar la o mai buna psihologica. Chiar aici sunt cateva sfaturi pentru abordarea acestui sensibil subiect.

Gasiti ora potrivita pentru a vorbi. Exista doua tipuri de legate de sex conversatii: cele pe care le aveti in camera de pat precum si pe care le ai in alta parte. Este perfect adecvat sa informeaza companion ceea ce simte excelent in mijlocul relatii sexuale, dar este cel mai bun sa astepti pana ramaneti in un extra neutru setare pentru vorbiti despre mai mare ingrijorari, cum ar fi nepotrivit libido sau orgasm probleme.

Evitati criticati. Canapea sfaturi in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar ma bucur cand ma atingi de par usor in acest mod, „spre deosebire de concentrandu-se pe cele negative. Apropie-te de legata de sex problema ca o problema care trebuie rezolvata cu fiecare altul in loc de un antrenament in numire vina.

Ai inceredere pe companionul tau despre ajustari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va in timpul noptii sau menopauza v-a facut de fapt vagin uscat, vorbeste cu partenerul despre la aceste lucruri. Este mult mai bine ca el recunoaste ceea ce cu adevarat se intampla mai degraba decat traduce aceste modificari fizice ca lipsa de interes. In mod similar, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din gandul de sex, arata-ti insotitor exact cum sa stimuleze pe tine mai degraba decat lasa-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a excita te mai mult.

Fii sincer. Poti crezi ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un punct culminant, totusi in adevar sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de provocator pe cat este de a vorbi despre orice tip de sexual problema, dificultate grad creste imediat ce problema este ascunsa sub ani de minciuni, ranit, precum si resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului tehnici

Tratarea sexual probleme este mai putin complicat in prezent decat vreodata. Revolutionare medicamente precum si specialist sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Dar puteti puteti fi capabil sa faceti fata minor sexual probleme facand cateva modificari in relatii sexuale design. Chiar aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca acasa.

Educa pe cont propriu. intr-un mod doreasca sa atins. Acest lucru va va va va oferi o mai buna senzatie de cat de mult presiune, de la usor catre firma, trebuie sa folositi.

Incercati diverse setari. Dezvoltare un arsenal de diferite legate de sex pozitii nu numai include interes pentru a face dragoste, inca poate la fel ajutor depaseste probleme. De exemplu, imbunatatit entuziasm la punctul G care are loc cand un barbat isi intra insotitorul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Document visele tale. Acest antrenament va poate ajuta va verificati posibil sarcini pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te la o experienta sau un film care te-a trezit si apoi iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in special la indemana pentru persoane cu redus dorinta.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly