5 lucruri pe care toată lumea le greșește despre relațiile cupluri

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti Faceți clic aici pentru informații gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi indicatori si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM utilizeaza oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web precum si specialitate magazine furnizati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult acces la sanii si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este de fapt esential sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o uriasa suma de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly