15 Statistici surprinzătoare despre relațiile cupluri

Cum sa faci dragoste: 12 puncte pe care nu ar trebui sa niciodata sa le faci in timp ce faci dragoste

Ramaneti in pat cu entuziast, ultimul punct pe care doriti sa sa-l faceti este dezactivati. Nu toata lumea este clar in minte cu privire la exact cum sa sa faca dragoste care se simte cu adevarat grozav. Acest lucru a declarat, mai jos sunt cateva comune greseli pe care ar trebui nu le faceti.

1. Nu va sarutati

Crede sau altfel, multi oameni (si, de asemenea, acest consta din femei) nu saruta-le pe partener atunci cand fac dragoste. De ce? Probabil pentru ca pozitionarea nu activeaza sau sunt prea entuziasmat de orgasm si, de asemenea, simti ca ar putea deteriora ritmul. Cu toate acestea, este extrem recomandat sa faceti o initiativa sa va sarutati insotitor pe tot parcursul actului- - va doar contribuie la experienta.

2. Musca inainte partenerul tau totul setat

In timp ce multi oameni apreciat o ostil insotitor, atacand orice un fel de parte a corpului lor inainte sunt entuziasmat ar putea duce la durere si disconfort (si, de asemenea, poate chiar micsora oportunitati de orice fel de in continuare actiune) sau doar sperie. Asadar, asigurati-va ca insotitorul dvs. este total incantat inainte de ati musca urechea lor, umerii, gatul sau orice alta parte a corpului lor.

3. Ignorand orice lucru mic dar sexualizat componente

Organele genitale sunt minunat, fara intrebare, cu toate acestea ar trebui trebuie sa aveti cu siguranta luati in considerare alte parti ale corpului entuziast si, de asemenea, accent de ceva timp pe intregul corp - genunchii, incheieturile mainii, spatele si stomac sunt extrem erogen zone pentru baieti pe langa femei. Delicat atingere aceste locatii vor ajutor incanta insotitor chiar mai mult; in consecinta, imbunatatind posibilitatile ca acestia sa va placa inapoi.

4. Punerea greutatii tale pe partener

Chiar daca esti o fata! Este bine sa varsat pe cont propriu in moment din cand in cand si, de asemenea, innebuneste pe entuziast Totusi atunci cand stati odihnit pe deasupra lor, trebuie sa aveti grija sa nu va scapati greutatea asupra lor. Suferindu-le sau impiedicandu-le capacitatea de a respira cu siguranta oricum ucide minutul si, de asemenea, orice oportunitati de unele bun actiune.

5. Culminare prematur sau prea tarziu

Acest set este mai ales pentru barbati. Aveti nevoie sa aveti un control bun asupra tesuturilor musculare pentru a asigurati-va ca puteti punctul culminant la un adecvat moment. Inainte de timp precum si va puteti insotitor nesatisfacut; prea tarziu si, de asemenea, could lasati-va companionul senzatie ca si cum ar fi pompat fier la sala de fitness. Pentru a evita acest lucru, cheltuiti mult chiar mai mult timp pe preludiu (acest va ajutor barbati impreuna cu doamne). Daca luati la fel lung si, de asemenea, poate doar sa aiba un orgasm prin hands-on entuziasm, faceti tot posibilul cel mai bun pentru a obtine insotitor la orgasm si dupa aceea va pot intoarce favoarea.

6. Nu avertisment partenerului inainte dvs. climax

Daca cel mai probabil sa eliberati - si, de asemenea, acest lucru se aplica chiar pentru femei - - indiferent daca in timpul sexului oral sau actului sexual, aveti solicitati sa informati-va insotitorului in avans. Ceva la fel de usor ca „Voi cel mai probabil sa elibereaza, va suficient. Partenerul dvs. merita sa recunoaste.

7. Tratarea sex precum porno

Desi unele cupluri se incanta avand sex x-rated sex, tu cu siguranta ar fi o idee buna sa vorbeste cu insotitor inainte tu participa in astfel de practici. Daca incepe sa fii urat cu iubitul fara recunoscand daca le place primul, sanse sunt scenariu nu va in pozitie verticala o fericita nota.

8. Ramane tacuta

Iti place sa-l auzi cand companionul tau se distreaza? Asadar, platiti-le exact acelasi respect precum si vorbiti atunci cand va bucurati pe cont propriu . Ceva la fel de simplu ca un mic geamat, si chiar revendicand ceva de genul, care simte asa excelent, va motiveaza si, de asemenea, informeaza chiar mai mult pe geme zone.

9. Act mecanic

Este posibil sa simti cu adevarat confortabil pentru tine sa te indepartezi asa cum faci la centru de fitness, totusi vei rapid descoperi ca majoritatea oamenilor nu se bucura un astfel de act. Se amesteca un pic; mergi repede uneori, dupa aceea treptat. Fii inovator si te vei gasi placandu-te in unor variante prea.

10. Revendicare ca are un orgasm

O multime de doamne sunt vinovati de acest lucru. Avem suficient filme precum si instante care evidentiaza cum femei fals orgasme. este adevarat ca orgasmul al unei doamne este inca un imens mister pentru o multime de dar care nu sugereaza ca trebuie sa fie un fals. major factor fiind, companion ar, intr-o zi sau diverse alte, a fi familiar cu aceasta si nu i-ar placea cu siguranta.

11. Glume referitoare la privat parti

Nu toata lumea este bine inzestrata atunci cand implica privat componente. chicotind sau spargand o gluma despre un companion exclusiv parte ar putea sa-l faca pe el sau ea simt nelinistit si, de asemenea, va numai ruina starea. Abtineti de la oferind negativ comentarii la personal componente in timp ce faceti sex.

12. Comparare un fan cu un fost sot

Nu poate exista mai mare inchide decat contrastare un partener cu un fost iubit in timpul sexului In ciuda exact cum extraordinar viata sexuala pe care ati fi putut-o avea cu un fost partener, discutand aceasta in timp ce faceti sex nu cel mai probabil ajutor orice persoana.

5 Puncte pe care ar trebui in timp ce faci sex.

Sarutul este secretul - Daca esti unul printre cei care nu se bazeaza pe sarutarea in timp ce faceti dragoste, dupa aceea sunteti absolut pierde pe de baza dar maret placeri ale vietii. In timp ce stimulare precum si atingerea fizica are cea mai mare importanta in timpul sexului, sarutul include un erotic implinire pentru intreaga experienta.

Prelucrare este ar trebui - Prelucrarea preliminara este un act care precede actul sexual in sine. ajuta sa sa provoace psihologic si, fizic reactii in o persoana care mareste gradul de stimulare la o persoana precum si imbunatateste indemnurile sexuale. Daca totusi simti ca faci totul incorect, atunci recurge la placerile preludiu.

Situeaza sexul tau cel mai bun ideal destinatii de plasare - Nu toata lumea se delecteaza la fel exact acelasi sexual setare. Diferite setari asigura diferite grade de orgasmic placeri la numeroase persoane. Este critic sa situati o potrivita totusi confortabila pozitie pentru dvs. si, insotitor, sa va asigurati ca experienta dvs. legata de sex nu devine plictisitoare si, de asemenea, dureros.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly